Razie a polițiștilor de la rutieră la Sebeș și Cugir. Amenzile nu s-au lăsat așteptate

rutieraÎn data de 22 spre 23 februarie, între orele 18.00 si 02.00, în municipiului Sebeș, în orașul Cugir precum şi în localitățile limitrofe acestora, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, cu sprijinul poliţiştilor din Sebeş şi Cugir, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere şi combatere a ilegalităților comise de participanţii la traficul rutier. În cele 8 ore de acţiune, poliţiştii au depistat 97 de conducători auto care au încălcat normele rutiere, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 15.650 lei. De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare şi au fost constatate 4 infracţiuni la regimul rutier.

Exemple:

 În jurul orelor 19,10, pe strada Gării din Şibot, a fost depistat P.A., de 40 de ani, din Şibot care conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului. Aparatul etilotest a indicat pentru bărbat o valoare de 0,23mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că permisul de conducere a lui P.A. era suspendat, pe numele acestuia existând un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de conducere e drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.  Faţă de P.A. poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

La ora 22.35 , pe strada Mihail Kogălniceanu din Sebeș, a fost depistat V.M., un bărbat de 44 de ani, din Sebeș, care conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului.  În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sebeș unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii  alcoolemiei.

La ora 22.56, pe strada Principală din Daia Română,  a fost depistat un alt conducător auto, D.V.M., de 29 de ani, din Daia Română, pentru care aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Sebeș unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii  alcoolemiei.

La ora 00.20 , pe strada Valea Sebeșului din comuna Petrești, poliţiştii au oprit pentru control, un autoturism condus de S.M.D.,  de 40 de ani, din Petrești.          Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.   Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Sebeș unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21515 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*