”Rambo” de Alba Iulia a fost încătușat. La bustul gol, amenința trecătorii cu un cuțit

În dată de 8 mai 2018, în jurul orelor 18:30, un agent de pază din cadrul Serviciului Poliţia Locală Alba Iulia, care îşi desfăşoară activitatea la postul de pază de la căminele studenţeşti nr.1 şi nr.2, a identificat o persoană de etnie rromă, la bustul gol, care se plimba cu un cuţit pe care îl purta în mână, la vedere, gesticulând cu acesta spre persoanele aflate în zona respectivă.

Agentul de paza a anunţat dispeceratul Poliţiei Locale pentru a primi întăriri din partea colegilor. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii locali din cadrul Biroului de Ordine şi Linişte Publică au trecut la imobilizarea şi încătuşarea numitului I.I., după care l-au condus la sediul Poliţiei Locale din Alba Iulia.

Numitul I.I a recunoscut că a pătruns în incinta căminelor studenţeşti pentru a căuta resturi de ţigări. În privinţa cuţitului pe care îl purta asupra lui, acesta nu a putut oferi nici o explicaţie. Cu această ocazie, polițiștii locali au întocmit numitului I.I., proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru fapta prevăzută de Art.372, Alin.3 din Codul Penal, care a fost înaintat organelor de cercetare penală.

Poliția Locală Alba Iulia roagă cetățenii care observă o încălcare a legii pe raza Municipiului Alba Iulia să contacteze serviciul Poliției Locale la numărul de telefon 0258 989.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17759 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*