Radu Marcel Tuhuț, deputat PSD: Fabricile de arme de la Cugir au nevoie de o conducere competentă și profesionistă

Am vorbit, la începutul acestei săptămâni, în Parlamentul România, despre situația de la cele două fabrici producătoare de armament din Cugir – Uzina Mecanică și Fabrica de Arme.

Mă bucur că între timp, ministrul Economiei, Florin Spătaru, a anunțat creșteri salariale – mult așteptate și meritate de către angajați.
Din păcate, din cauza lipsei de profesionalism a conducerii acestor două fabrici, deși industria de armament prosperă în toate statele membre U.E. și nu numai, cugirenii au de suferit.

În declarația mea politică, am atras atenția și asupra importanței industriei de armament, mai ales în contextul geopolitic actual, a conflictului dintre Rusia și Ucraina.

Stimați cugireni,

Prin încrederea pe care mi-ați acordat-o votându-mă deputat de Alba, vreau să vă asigur că vocea voastră se va face auzită. Miniștrii Partidului Social Democrat își doresc investiții, stabilitate și sustenabilitate în domeniile pe care le coordonează. Ministrul Economiei, Florin Spătaru, își dorește la fabricile din Cugir o conducere profesionistă, cu viziune și cu experiență în administrare astfel încât investițiile care se vor face în retehnologizarea liniilor de producție să genereze performanță și creșterea competitivității.

De asemenea, salariile tuturor muncitorilor trebuie să ajungă la nivelul binemeritat pentru tot efortul depus!

Cu respect pentru locuitorii din județul Alba,

 Președinte PSD Alba, deputat Tuhuț Radu Marcel

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*