Radu Coclici, deputat în Colegiul nr. 4 (Aiud – Ocna Mureș) din județul Alba

Stimaţi locuitori ai județului Alba,

Sunt un politician tânăr, abia am împlinit 42 de ani, dar cu o experienţă vastă atât în plan politic cât şi în administraţie sau în domeniul economic. Pregătirea mea profesională (sunt inginer dar şi economist) împreună cu o educaţie solidă primită atât din partea părinţilor mei, cât şi a dascălilor de la Colegiul Naţional “Horea Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, mi-au permis să mă instruiesc în continuare în aşa fel încât să mă ridic la nivelul aşteptărilor dumneavoastră şi să vă pot reprezenta cu cinste în Parlamentul României, acolo unde timp de patru ani, deşi aflat mai mult în opoziţie, am încercat să lupt pentru dumneavoastră şi pentru viitorul acestei țări.

Am adresat 133 de interpelări şi întrebări guvernului Boc-Udrea care nu înceta să ne mintă şi să ne umilească practicând o politică anticonstituţională şi antiromâneasca.  Am avut 58 de luări de cuvânt în care am încercat să demasc abuzurile şi nedreptăţile unui guvern de tristă amintire şi să vă apăr interesele dumeavoastră, cei care mi-aţi fost alături.

Am susţinut 42 de propuneri legislative şi 12 moţiuni de cenzură.
Printre propunerile legislative pe care le-am semnat şi susţinut împreună cu parlamentarii USL, cele mai importante sunt cele legate de bunăstarea dumneavoastră: RECUPERĂRILE SALARIALE, PENSIILE, INDEMNIZAŢIILE PENTRU ÎNGRIJIREA COPIILOR.
Şi nu în ultimul rând, am fost alături de instituţiile şcolare,sanitare şi lăcaşurile de cult din colegiul meu, răspunzând de fiecare dată la solicitările adresate de către reprezentanţii acestora şi realizând toate demersurile necesare pentru ca acestea să primească fondurile de care  aveau nevoie.

Am fost timp de trei ani viceprimar al municipiului Alba Iulia şi am învăţat administraţie, am lucrat timp de cinci ani în domeniul privat şi am învăţat ce înseamnă economia de piaţă iar apoi am activat timp de patru ani  în calitate de deputat în Parlamentul României. Am demonstrat, astfel , că POT şi FAC ceea ce promit.Vă rog, aşadar, ca în continuare să aveţi încredere în mine şi în competențele mele, dobândite prin muncă şi dăruire.
Avem un judeţ care merită mai mult. Suntem unul dintre cele mai frumoase  şi mai bogate judeţe ale României şi totuşi nu avem tot ce ne trebuie. Nu avem pentru că timp de mulţi ani, politicieni de mâna a doua au urmărit numai propriile lor interese, ignorându-şi alegătorii şi sacrificând binele general în schimbul unor favoruri personale.
Nu am case şi nici maşini de lux, N-am zeci de mii de euro în bănci străine, am numai credinţa aceea profundă că pentru dumneavoastră TREBUIE să fie mai bine!

Radu Coclici, deputatul dumneavoastră

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19532 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*