Radu Călin, președinte interimar al PSD Aiud: “Le mulțumesc aiudenilor pentru votul lor și îi asigur că nu îi vom dezamăgi niciodată”


calin-radu„Imediat de la numirea mea în funcția de președinte interimar al organizației municipale a PSD Aiud, în luna august 2016, mi-am stabilit un set de priorități care au vizat reorganizarea și înnoirea filialei locale. Țelul nostru a fost acela de a forma o echipă competitivă care să fie capabilă să obțină un scor excelent la alegerile parlamentare. Pot spune că, alături de colegii mei, am dat dovadă de eficiență maximă. Asta, în condițiile în care am reușit să obținem cel mai mare scor electoral din județul Alba într-un oraș în care, în urmă cu numai câteva luni, PNL obținea, la alegerile locale, funția de primar și un număr semnificativ de consilieri. Mulțumirile mele se îndreaptă, acum, către echipa PSD de la nivel local, colegilor mei din conducerea județeană, coordonatorilor campaniei electorale și, cel mai important, oamenilor care ne-au ales. În ciuda unei ostilități cu care am fost tratat de anumite persoane, pe care le-aș număra, maxim, pe degetele de la o mână, la numirea mea ca președinte interimar, mă bucur că am reușit să realizez, alături de o echipă locală minunată, (plecând de la Organizația de Femei, trecând la cea a Tinerilor și până la Organizația de Pensionari) o stare de spirit care a dus la  rezultate, spunem noi, de excepție. Procentele de la Aiud vorbesc de la sine…la Camera Deputaților, PSD a primit 3465 de voturi, în timp ce PNL a primit 1850. Iar la Senat, PSD a adunat 3531 iar PNL doar 1936. Le mulțumesc aiudenilor și îi asigur că nu îi vom dezamăgi niciodată”
, a declarat, pentru www.proalba.ro, Radu Călin, președinte interimar al PSD Aiud și consilier județean în cadrul Consiliului Județean Alba

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21849 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*