Punctualitatea, ca mod de viață. Activități derulate la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia

Punctualitatea este un fel de a ne arăta respectul pentru acei cu care treburile vieţii ne pun în legătură.(definitie clasica de VAUVENARGUES)

Consecventi in desfasurarea activitatilor din cadrul proiectului propus de ISJ  Alba   IMPREUNA DAM VALOARE VIETII”, profesorii din cadrul Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia au initiat si au desfasurat si pe parcursul lunii aprilie o seama de activitati interesante care au tinut treaz interesul elevilor fata de un reper deosebit de valoros al vietii noastre de zi cu zi:punctualitatea. Astfel, activitatile: Punctualitatea, politeţea regilor, Parteneriatul LPS Politia Romana –Obligatiile mele, respnsabilitatile mele ca cetatean, LPS goes sweet, Punctualitatea-Dovada a respectului de sine, pline de  inspiratie, farmec, culoare , interactivitate, si personalitate au imprietenit  elevii cu conceptual lunii aprilie: punctualitatea.

Prin Prezentări Power Point,Vizionare film, Dezbatere, Desene Expozitie culinara, Prezentări Power Point cu elevii din ciclul primar,Vizionare film cu clasele mici, elevii au fost familiarizati cu importanta covarsitoare a politetii in viata scolara , dar si in afara scolii, in viata noastra de zi de zi. Elevii au realizat ca a fi punctual inseamna a fi o persoana corectă, cinstită si respectata. Au invatat ca timpul contează foarte mult,iar daca nu il pretuim, si nu il valorizam, vom regreta mai târziu. Au tras concluzia ca punctualitatea trebuie sa fie mereu o prioritate  in vietile noastre, o constanta a eului nostru. Au sadit cu drag samanta resposabilitatii si a Punctualitatii in sufletele discipolilor cadrele didactice: consilierul educative prof.  Jurca Mirela, prof. Perta Carmen, prof.Mihaltan Maria,prof. Muresan Roxana, prof.Oltean Larisa, prof.Mircea Dana, prof.inv.primar Barbu Viorela, Inv. Marginean Angela, Dir. Prof. Marcu Nicușor si Dir. adj. Prof. Todoran Simona. Si aceste activitati si-au atins un tel deosebit de important, acela de responsabilizare a elevilor fata de familie, colegi, fata cei din jurul lor si, mai ales, fata de ei insisi.

 

 

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21472 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*