PSD promovează dezvoltarea învățământului profesional și tehnic din România

Se pare că deputatul PNLudovic de Alba, Roman Florin, continuă cu același tupeu caracteristic domniei sale seria dezinformărilor împroșcate în spațiul public în speranța că va mai reuși să păcălească vreun suflet nevinovat.

Recenta intervenție publică a acestui politruc ahtiat după butoane este o acuzație la adresa partidului de guvernământ că acesta ar fi refuzat creșterea burselor pentru elevii din învățământul profesional și tehnic.Afirmație total falsă și tendențios prezentată de ziaristul Roman, specializat peste noapte, așa cum doar el reușeste, și în domeniul învătământului profesional.

Suntem absolut siguri că opinia publică nu înghite gogoșile electorale servite de domnia sa și observă cu obiectivitate progresele obținute de guvern și pe linia învățământului profesional,prin încurajarea creșterii numărului de elevi care urmează aceste cursuri și chiar numărul de specializări adaptate la cerințele economice actuale.

Important este să amintim că si sistemul dual de învățământ profesional, a fost implementat tot de guvernarea PSD, prin care se încurajează agenții economici să cofinanțeze pregătirea profesională a tinerilor care urmează să le devină angajați.

Cuantumul bursei pentru elevii din învățământul profesional nu este un aspect indiferent pentru noi și aceasta va fi actualizată imediat după atingerea treptată a tuturor obiectivelor propuse, privind calitatea și performanța învățământului profesional.Toate acestea sunt obiective importante pentru noi și pe care suntem siguri că le vom realiza în totalitate, cu profesionalism și întelepciune.

Sperăm că domnul Roman n-a uitat de dublarea alocației pentru copii promisă și realizată de guvernul PSD, de majorarea salariului minim pe economie și nici de creșterile substanțiale de  venituri ale tuturor categoriilor sociale, fapt neglijat cu desăvârșire de sinistra guvernare pnlisto-pedelistă.

Din fericire pentru noi și din păcate pentru dumneavoastră, dle Roman, realizările guvernării PSD sunt extrem de vizibile și simțite, prin creșterea nivelului de trai, pentru marea majoritate a românilor, din care,vreți sau nu vreți, oricum faceți parte, chiar dacă răutatea nu vă permite să recunoașteți acest lucru.

În final, avem o singură rugăminte pentru domnia voastră,  domnule deputat liberalo-pedelist, dacă iubiți cu adevărat România renunțați la politică, lăsați-i pe români în pace și nu le mai otrăviți nobilele suflete cu iluzii deșarte.

BIROUL DE PRESĂ PSD ALBA

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 25394 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*