PSD Alba inițiază proiectul “În dialog cu cetăţenii”. Daniel Zdrânc: “Îmi doresc o schimbare de paradigmă în relaţia dintre politicieni, autorităţi locale şi cetăţeni”

sigla psdÎncepând din data de 19 septembrie 2016, Organizaţia Judeţeană a PSD Alba, prin preşedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, a consilierilor judeţeni  şi a primarilor PSD din judeţ,  iniţiază proiectul “În dialog cu cetăţenii”, prin care vrem să arătăm că echipa PSD Alba este interesată cu adevărat de nevoile concrete ale locuitorilor judeţului Alba. Pentru aceasta, săptămânal, vom fi prezenţi în diferite zone ale judeţului pentru a interacţiona cu cetăţenii. Vrem să evităm distanţa dintre politicieni şi cetăţeni şi vom ţine cont de propunerile şi aşteptările oamenilor pentru că împreună putem schimba judeţul Alba.

Întâlnirile vor fi anunţate din timp, atât în presă cât şi prin reţelele de socializare, şi vă invităm să participaţi activ pentru a găsi împreună soluţii la probelmele cu care vă confruntaţi. „Îmi doresc o schimbare de paradigmă în relaţia dintre politicieni, autorităţi locale şi cetăţeni, o consultare permanentă în legătură cu proiectele care urmează să fie dezvoltate sau deficienţele cu care se confruntă pe plan  local. Oricâtă pricepere ar avea cei care conduc acest judeţ în deciziile pe care le iau, ele nu valorează nimic dacă nu sunt validate de beneficiarii reali-locuitorii judeţului Alba” a declarat consilierul judeţean PSD, Daniel Zdrânc .În aceste dezbateri vom discuta probleme specifice pe baza cărora vom iniţia proiecte la nivel judeţean sau naţional .

 

Biroul de Presă al PSD Alba

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21819 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*