PSD Alba: „Canalizările lui Hava inundă casele albaiulienilor. Șpăgile ies odată cu molozul!”

Canalizările lui Mircea Hava inundă străzile și casele albaiulienilor de mai bine de 10 ani. Ce nu a reușit să facă Mureșul în anii  ’70 în Alba Iulia, au reușit Hava și Bardan, prin canalizările lor minuscule, de tip chinezesc, care nu fac față valurilor de ploi.

Legea spune că diametrul conductelor de canalizare și al capacelor de scurgere ale sistemului de canalizare  trebuie să fie minimum 250mm pentru rețele de ape uzate în sistem separativ (divizor) și de minimum 300mm pentru rețele de ape meteorice. Hava le-a făcut pe toate mai mici, ca să fie sigur că albaiulienii stau sub apă când plouă.

Oare ce vor spune cetățenii din Oarda care, ani la rând, l-au votat pe Mircea Hava doar ca să le inunde astăzi casele și străzile? Sunt ei mândri de o așa administrație pdlisto-liberală?

Pentru Mircea Hava și Apa CTTA, odată cu molozul ieșit din canalizări, ies și urmele de șpăgi date și luate pentru lucrările dezastruoase la canalizare.  Nicio lucrare de canalizare din Alba Iulia, în afară, poate, de cea de pe strada domnului Hava, nu respectă normele legale prevăzute de Ordinul nr. 2901/2013.

Să sperăm că, dacă ajunge inundația și la sediul DNA Alba Iulia, se va autosesiza totuși un procuror cu privire la modul în care au fost efectuate lucrările de canalizare în acest oraș,  pantele drumurilor, amplasamentul bordurilor sau deschiderile de canalizare.

Solicităm Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Serviciilor Comunitare și autorităților de management, pentru lucrările efectuate din fonduri europene și guvernamentale, să inspecteze modul  iresponsabil în care s-au efectuat lucrările de canalizare în Alba Iulia și modul în care  este administrat astăzi acest serviciu public.

Biroul de presă al PSD Alba

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21770 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*