PSD Alba a scos noi nume la fața de masă pentru alegerile locale. Nicolae Simina și Ioan Mircea Leahu, candidații pentru primăriile Abrud și Ocna Mureș

candidati psdÎn cadrul aceleași conferințe de presă, susțintă joi, 10 martie, la sediul PSD din Alba Iulia, în care social democrații au prezentat candidatul pentru municipiul Aiud (despre care puteți citi mai multe aici), au fost „scoși la bătaie” alți doi „luptători” pentru fotoliul de primar. Este vorba de Nicolae Simina pentru Abrud și Ioan Mircea Leahu pentru Ocna Mureș.

Nicolae Simina este actualul primar al orașului Abrud, acesta exprimându-și dorința de a mai candida pentru încă un mandat, la alegerile locale din nicoale siminaiunie. Acesta spune că a început lucrul la Primăria Abrud acum aproape patru ani de zile, fără a fi nici măcar consilier. Reabilitarea Primăriei, a Casei lui Horea, modernizarea unor drumuri sau modernizarea unor garsoniere, au fost câteva proiecte finalizate amintite de Simina. „Îmi doresc să continui. Vreau să facem Stația de Salvare de la Abrud, Spitalul am reușit în mare parte să-l punem la punct”, a transmis acesta.

Cel de-al doilea candidat prezentat a fost Ioan Mircea Leahu pentru Primăria orașului Ocna Mureș. În prezent consilier local, acesta spus că administrația orașului nu a fost condusă niciodată de un partid de ioan mircea leahustânga. Ioan Mircea Leahu a explicat că vrea să facă o administrație în folosul cetățenilor, subliniind că la fel ca și în Aiud, problema majoră este lipsa locurilor de muncă. „Din păcate Spitalul la Ocna Mureș nu mai funcționează. Promisiunile pentru construirea unui centru de sănătate nu sunt realizate până în prezent. Majoritatea persoanelor din Ocna Mureș fac naveta pentru a-și câștiga existența, fie la Târgu Mureș, fie la Turda, fie la Alba Iulia. Inclusiv comerțul are de suferit din această cauză. Există și partea cealaltă: foarte puțini copii care mai urmează școlile, pentru că oamenii fac naveta cât fac, apoi se mută în chirie și pleacă din localitate”, a spus Leahu.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21819 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*