PSD Alba a prezentat încă trei candidați pentru fotoliile de primar din Alba. Vezi cine va intra în lupta electorală la Scărișoara, Întregalde și Sohodol

cancidati psd 03PSD Alba continuă prezentarea candidaților pentru funcțiile de primari din judeţul nostru. În cadrul unei conferințe de presă, susținute marți, 15 martie 2016, la sediul partidului din Alba Iulia, au fost prezentați candidații pentru primăriile din Scărișoara, Întregalde și Sohodol.

Primul pe listă a fost Gheorghe Pașca. Are 62 de ani și este candidatul PSD pentru funcţia de primar la Scărişoara. El a mai fost primar, între 1984-1992 și 2000-2004, dar la Albac.

Nicolae Tecșa, în vârstă de 30 de ani, este medic veterinar și candidează pentru primăria Întregalde. Tecșa e înscris în PSD din anul 2014 și susține că își dorește drumuri asfaltate pentru comună, dispensar, precum și dezvoltarea turismului.

Al treilea pe listă a fost Marius Cristian Berindei, candidatul PSD pentru comuna Sohodol. Are 34 de ani și este de meserie inginer. Tânărul spune că, printer altele, oamenii din comună ar avea nevoie de o antenă cu semnal pentru telefonia mobilă, pentru că în prezent în zonă nu există astfel de rețea.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22937 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*