PSD Alba a prezentat candidații pentru fotoliile de primar de la Blaj, Livezile, Șona, Roșia de Secaș și Șugag

candidati psd 01Joi, 14 aprilie 2016, în cadrul unei conferițe de presă susținută la sediul Partidului Social Democrat din Alba Iulia, președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a prezentat candidații partidului la Primăriile din Blaj, Șona, Livezile, Roșia de Secaș și Șugag.

Candidatul pentru primăria Blaj este Gabriel Bărbuleț, lector universitar în cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Acesta este membru de partid din 1999. Cu toate acestea, până acum nu s-a mai implicat activîn politică. Sub sloganul „Se poate mai bine pentru blăjeni!”, Bărbuleț crede că proiectele sale sunt cele mai bune, deoarece se bazează pe o consultare foarte bună cu cetățenii și echipa pe care și-a format-o.

Următorul pe lista de candidați prezentați joi este Tudor Vasile Șerban. Acesta va candida din partea PSD la Primăria Livezile. Vasile Șerban își dorește să rezolve problemele existente în comună. Aducând ca exemplu comunele Stremț și Ciugud, acesta spune că vrea să resolve alimentarea cu apă, asfaltarea drumurilor comunale, prin accesarea fondurilor europene. „Avem o zonă foarte frumoasă din punct de vedere turistic, pe care actualul primar a lăsat-o în paragină. Eu aș dori să investim și în acest domeniu și să atragem cât mai mulți turiști”, a spus candidatul Vasile Șerban.

La Primăria Roșia de Secaș, PSD Alba îl are drept candidat pe Ioan Cristea. Acesta dorește să fie „primarul tuturor cetățenilor din comună și nu doar a unora”. De asemenea, consideră că sunt foarte multe de făcut la Roșia de Secaș, mai ales pe partea de infrastructură.

Al patrulea candidat prezentat a fost Gheorghe Grosu. Acesta este candidatul PSD la Primăria Șugag. Grosu are 42 de ani, iar de 25 de ani lucrează în mediul privat. În 2012 a candidat la alegerile locale ca independent, pierzând primăria la o diferență de doar 200 de voturi față de actualul primar.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21465 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*