Propunerea PSD privind majorarea salariilor bugetarilor intră în vigoare de Ziua Naţională a României

baniMajorările salariale propuse şi aprobate de PSD, de care vor urma să beneficieze 200.000 de angajaţi intră în vigoare de la 1 Decembrie 2015. Creşterea salariilor bugetarilor cu 10% începând din acest an a fost adoptată, pe 11 noiembrie, de Camera Deputaţilor, for decizional. Măsura este inclusă într-un amendament adus la ordonanţa de urgenţă ce prevede o mărire de 25% a salariilor persoanelor care lucrează în sistemul sanitar de stat, fiind introdus de un parlamentar PSD.

Mai mult, câţiva senatori PSD au iniţiat amendamentul prin care şi asistenţii sociali să beneficieze de majorarea cu 25%, alături de cadrele medicale.

Vor beneficia de o majorare cu 10 % a salariilor, bugetarii din administraţia publică centrală şi locală, cei din siguranţa naţională, jandarmerie, poliţie, inspectorate pentru situaţii de urgenţă şi din unităţile de cultură şi teatru, categorii, care nu au beneficiat de nici o majorare salarială pe parcursul anului 2015.

PSD Alba susţine că promulgarea de către preşedintele Iohannis a legii privind majorarea salariilor bugetarilor cu 10 %, precum şi a personalului din sănătate cu 25%, a confirmat, încă o dată, că deciziile PSD, atât la guvernare, cât şi în Parlament, au fost corecte din punct de vedere economic, şi atât de necesare populaţiei.

Biroul de presă al PSD Alba

Despre Redacția ProAlba 30194 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*