Programul de lucru la ghișeul Serviciului Arme, Exploziv, Substanțe Periculoase a fost suspendat

Inspectoratul de Poliție Județean Alba informează că programul de lucru la ghișeul Serviciului Arme, Exploziv, Substanțe Periculoase a fost suspendat. Cererile pot fi transmise pe email sau prin poștă.  

Având în vedere măsurile instituite pentru limitarea efectelor noului tip de coronavirus – 2019-NCoV și pentru a evita aglomerarea spațiului comun de primire a solicitărilor la ghișeele Inspectoratului de Poliție Județean Alba, începând de azi, 16 martie, programul cu publicul la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase   a fost suspendat.

Cererile și/sau a documentelor aferente acestora pot fi transmise pe adresa de email arme@ab.politiaromana.ro sau prin poștă, la adresa Inspectoratului de Poliție Județean Alba, P-ța Ion I.C. Brătianu, nr. 1A, Alba Iulia.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba reiterează recomandarea adresată cetățenilor ca, în această perioadă, să se prezinte la sediilor unităților de poliție doar dacă acest lucru este absolut necesar și să respecte indicațiile primite de la polițiști și afișate în spațiile de primire a publicului.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21826 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*