Procurorul din Alba Iulia care a făcut scandal la un restaurant din oraș, tratat cu blândețe de CSM. Bărbatul s-a ales cu avertisment

dragos muntean“Dragos Muntean de la Parchetul Judecatoriei Alba Iulia a fost sanctionat doar cu avertisment pentru manifestari care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei. Masura a fost dispusa dupa circul facut de procurorul Muntean intr-un local in care avea interzis pe motiv ca refuza sa achite nota: „A inceput sa ameninte, fluturand, abuziv si ilegal, legitimatia de procuror”, scrie luju.ro (articolul complet AICI) 

Vă reamintim că în august 2016, Alin Ignat, în prezent consilier local în Consiliul Local Alba Iulia, proprietar al restaurantului Gavroche, a semnalat un incident pe care procurorul l-ar fi generat în incinta localului (detalii AICI)

De altfel, câteva zile mai târziu, Alin Ignat a depus plângere împotriva procurorului dar și a doi agenți de poliție (detalii AICI)

“După multe luni de la eveniment, declarații în repetate rânduri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și Consiliul Superior al Magistraturii, secția pentru procurori din cadrul CSM a dispus, blând și părintește, o „sancțiune” cât o bătaie pe umăr, pentru procurorul Dragoș Muntean! Din păcate pentru magistrații de bună credință, din România, „manifestările care aduc atingere onoarei sau probității profesionale ori prestigiului justiției” nu prezintă vreo gravitate pentru CSM. Își va schimba procurorul în cauză comportamentul după această decizie? Trageți singuri concluziile.”, a scris Alin Ignat, pe Facebook, joi, 6 iulie 2017.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17291 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*