Probabil cel mai bun documentar despre viața lui Kurt Cobain, rulează la Alba Iulia. Vineri, ora 21.00, la Palatul Principilor, Open Air

kurt cobainS-ar putea crede că, la mai bine de 20 de ani de la dispariția lui Kurt Cobain, puține ar mai fi lucrurile nespuse despre viața și cariera solistului Nirvana. Au apărut, bineînțeles, nenumărate articole, câteva biografii și filme de calitate diferită. Aspecte din viața lui Cobain au fost suprinse în toate acestea: copilăria din Aberdeen, divorțul părinților, apelul la muzică drept mod de exprimare și, bineînțeles, enormul succes al NIRVANA.

Cobain: Montage of Heck este toate cele de mai sus și mai mult de atât. Singurul documentar realizat cu acordul și cooperarea familiei, include imagini niciodată văzute din arhiva personală a artistului, se bazează pe informații din jurnalele personale ale acestuia și include interviuri cu oameni apropiați.

Rezultatul e o imagine diferită de cea obișnuită și o ocazie de a pătrunde în universul unui artist care și-a dorit să aibă succes cu muzica lui și a reușit mai mult de atât – și-a lăsat amprenta în istoria muzicii.

„Probabil cel mai bun documentar despre viața unui artist făcut vreodată” – Entertainment weekly

Documentarul Cobain: Montage of Heck rulează vineri, 4 septembrie, ora 21:00, la Palatul Principilor Open Air.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17502 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*