PRO România vizează constituirea de organizații în toate unitățile administrativ-teritoriale din Alba

Partidul PRO România, filiala Alba, vizează în perioada următoarea constituirea de organizații în toate cele 78 de unități administrativ-teritoriale din județ, după ce, la finalul lunii iunie, Horațiu Florea (28 de ani), a fost împuternicit în funcția de coordonator al organizației județene, iar mai multe persoane din județ au semnat adeziunea de membru sau și-au arătat intenția de a intra în partidul înființat de Daniel Constantin, Victor Ponta și Sorin Cîmpeanu.

Horațiu Florea, de profesie medic veterinar, a fost împuternicit să coordoneze activitatea filialei județene până spre finalul anului când se va organiza primul Congres PRO România. Astfel, al doilea pas este constituirea de organizații municipale, orășenești și comunale.

Pentru îndeplinirea acestui deziderat PRO România, filiala Alba, a deschis un sediu în centrul municipiului Alba Iulia, pe strada Teilor, la nr. 4, la biroul nr. 2, iar programul cu publicul este de luni până vineri în intervalul orar 17.00 – 19.00. Cei care ne trec pragul pot afla mai multe despre activitatea partidului și cum vedem noi România următorilor ani. De asemenea, cei care vor să ia legătura cu reprezentanții PRO România, filiala Alba, au la dispoziție numărul de telefon 0747.605.470 sau adresa de e-mail alba@proromania.eu.

PRO România a fost înființat la sfârșitul lunii mai 2017, iar în această vară şi-a constituit un Birou Executiv.

PRO România dorește implicarea oamenilor de calitate, fără un trecut politic controversat, cu o experiență și o expertiză profesională confirmată, și care vor să se implice în politică pornind de la onestitate și de la dorința de a contribui la recâștigarea încrederii în instituțiile statului și în societate.

PRO România dorește reformarea instituțiilor publice prin promovarea oamenilor de calitate, cu un profil moral integru, care pot declanșa o schimbare reală de mentalitate la vârful statului, dar și la nivelul politicii în general, prin proiecte de calitate pe care le pot pune în slujba cetățenilor.

PRO România pune dezvoltarea economică pe primul plan pentru că doar o țară prosperă își permite educație, sănătate și servicii sociale de înaltă calitate pentru toți cetățenii săi. România este un partid pro-business care susține cu tărie limitarea intervenției statului în economie, acesta limitându-se să creeze un cadru economic previzibil și stabil din punct de vedere legal, să mențină și să garanteze respectarea legii și să asigurare o competiție loială.

Pe plan local, filiala Alba a partidului PRO România își dorește să devină o alternativă viabilă la politicile de dezvoltare incoerente și nesustenabile ale unor primari, respectiv consilieri locali și județeni, și să propună candidați competenți la alegerile parlamentare, cu multă viziune și experiență.

Reprezentanții Pro România pot fi contactați pe portalul proromania.eu, unde pot găsi mai multe informații despre activitatea partidului și, de asemenea, cei care doresc se pot înscrie în calitate de membri sau simpatizanți.

Pro România,

Filiala Alba

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22061 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*