PRO România, în fața primului test electoral. Daniel Constantin, Horațiu Florea, Cristian Cosmin și Ionela Danciu, întâlniri la Alba Iulia și Câmpeni

La invitația președintelui coordonator al filialei Alba a Partidului PRO România, Horațiu Florea, la Câmpeni și la Alba Iulia au avut loc, sâmbătă, întâlniri cu reprezentanții și susținătorii acestei formațiuni politice, la care au fost prezenți, din partea conducerii centrale, domnii Daniel Constantin și Cristian Cosmin, cel care ocupă locul 7 pe lista pentru europarlamentare. Li s-a alăturat și Ionela Danciu, aiudenca aflată pe poziția cu numărul 10, la alegerile din luna mai.  „Munții Apuseni reprezintă o preocupare constantă pentru #ProRomania. În luna martie am încercat să facem cunoscute problemele reale ale moților.Acum, am ales să venim cu soluții! Daniel Constantin este printre puținii oameni politici care a ales o specializare și care știe să vină în ajutorul moților și nu numai, cu soluții concrete, într-un mod PROfesionist.”, a transmis Horațiu Florea.


Daniel Constantin a afirmat, la Alba Iulia, fapul că PRO România are cea mai bună echipă pentru alegerile europarlamentare și că formațiunea se află în fața primului test electoral. Domnia a a adăugat că acest lucru reprezintă o bază extraordinară pentru următoarele alegeri.

Material realizat la comanda PRO ROMÂNIA, cod mandatar financiar 41190009, publicat de către S.C. START MEDIA CENTER S.R.L.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21796 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*