Pro România crește! Traian Nicolae Ursaleș votează și susține Pro Romania!

Fostul primar al Comunei Meteș Traian Nicolae Ursaleș face un apel la toți cei care îl susțin, să voteze cea mai bună echipă pentru România, să voteze Pro România.  

“ Pro Roamânia are de departe cea mai bună echipă, are pe listă 3 foști premieri: Ponta, Tudose si Leancă, și mai ales omul care a adus cei mai mulți bani europeni în România, nimeni alta decât Corina Crețu.  Trebuie să mai gândim și pentru țară și să lasăm interesele partidelor din care facem parte. Să spunem răspicat că Pro România are cea mai potrivită echipă pentru Europa. Sunt membru PMP, dar fac un apel la toți cei care m-au susținut și apreciat să mergă la vot și să voteze cu încredere Pro România.

Eu votez Pro România, faceți și voi la fel!”  ne-a  declarat Traian Ursaleș.

Se pare că Pro România condusă de tânărul Horațiu Florea, crește pe zI ce trece, tinând cont de faptul că mulți oameni din PSD, PNL, acum PMP  se alătură ambițiosului proiect politic Pro România. Oricum prin această ieșire a lui Ursaleș, creste Pro România, dar moare PMP.

Material realizat la comanda PRO ROMÂNIA, cod mandatar financiar 41190009, publicat de către S.C. START MEDIA CENTER S.R.L.

Despre Redacția ProAlba 30194 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*