PRO România Alba lansează candidatul pentru Primăria Teiuș

Profesorul Rusu Octavian Mihai și-a dedicat întreaga viață educației. Fiind profesor de sport, a oferit multor generații de copii valori precum munca în echipă, spirit de fair-play și ambiția pentru performață.
Aceste valori l-au ghidat de-a lungul vieții, considerând că orice societate poate evolua dacă învățăm să muncim împreună.

Experiența de management a dobândit-o în urma activității de Director al Liceului Teoretic Teiuș, când a reuşit unificarea şcolii generale cu liceul, un fapt extraordinar ţinând cont că şcoala ar fi fost în pericol de desfiinţare, deoarece oraşul Teiuş se afla la răscrucea unor municipii cu licee importante, fiind aproape de Alba Iulia, Aiud şi Blaj. A  reuşit, prin muncă și ajutorul întregului colectiv de cadre didactice, cu sprijin din partea administraţiei judeţene şi locale, prin implicarea părinţilor şi a întregii comunităţi să facă progrese. Astfel, dacă la preluarea funcției, Liceul Teoretic Teiuş se afla abia pe locul 25 din cele 36 de unităţi liceale din judeţul Alba în privinţa promovabilităţii la examenul de bacaluareat, prin eforturile depuse s-au numărat printre primele 7 licee, cu un procent mediu de peste 75% în fiecare an.

Horațiu Florea: “ PRO România Alba își dorește alternative benefice pentru fiecare comunitate din județ. În alegerea candidaților, încercăm să nu le privim ca pe simple UAT-uri care trebuie să dea la număr, ci mai degrabă, le privim drept comunități individuale cu nevoi specifice. Aceste comunități au nevoie, în primul rând, de oameni pregătiți și mai apoi, de oameni care au capacitatea de a lucra fair-play și în echipă astfel încât să primeze interesul cetățenilor nu cele personale. Domnul profesor Rusu Octavian este un exemplu în acest sens. Un om care și-a dedicat viața comuniții dar și cu experiență în Consiliul Local. Cunoaște nevoile orașului dar înțelege și oamenii care constituie comunitatea acestui oraș. Suntem extrem de onorați să-l susținem în candidatura sa pentru Primăria orașului Teiuș, și avem toată încrederea că și comunitatea din care face parte îl va susține!”

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23254 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*