Principalii suspecți de furturi de autoturisme de lux din Alba prinși de politie

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, cu spijinul poliţiştilor de investigaţii criminale din I.P.J. Buzău, au reuşit prinderea lui E.M.E., de 30 de ani, din municipiul Ploieşti, care este certat într-un dosar instrumentat de I.P.J. Buzău, privind furtul mai multor autovehicule, comise atât pe raza ţării noastre cât şi în străinătate.

Astfel, la data de 01.08.2012, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună poliţiştii Serviciului de Intervenţie Rapidă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, l-au identificat şi reţinut, pe raza municipiului Alba Iulia, pe bărbatul care era urmărit de I.P.J. Buzău şi care, în noaptea de 29/30.07.2012, în timp ce conducea un autoturism furat, a reuşit să scape dintr-un blocaj rutier organizat de poliţia buzoiană.

Ulterior acesta a abandonat autoturismul, după care s-a deplasat pe raza municipiului Alba Iulia, la o cunoştinţă a sa, unde, în baza informaţiilor exploatate operativ, a fost identificat de poliţişti. Bărbatul este cercetat de poliţişti, împreună cu fratele său, în vârstă de 28 de ani şi alţi doi complici, de 33 şi 38 de ani, din judeţul Sibiu, fiind suspecţi de comiterea mai multor furturi de autovehicule, pe raza mai multor judeţe, vizând, în special mărcile VW Golf 5, VW Jetta şi Skoda Octavia 2, inclusiv de comiterea, în perioada decembrie 2011 – ianuarie 2012, a celor 4 furturi de VW Golf 5, din municipiul Alba Iulia.

Faţă de cei doi fraţi din municipiul Ploieşti, Judecătoria Buzău a luat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din Alba, împreună cu I.P.J. Buzău, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a învinuiţilor şi recuperării prejudiciilor.aracercifrolom скачать полную версию бесплатно без регистрации

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22951 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*