Primul salon de masaj erotic din Alba Iulia atrage tot mai mulţi bărbaţi din oraş

Andreea, administratorul primului salon de masaj erotic din Alba Iulia, a acceptat invitaţia de a vorbi despre afacerea pe care o conduce. Ea crede că din cauza mentalităţii şi a prejudecăţilor, masajul erotic este confundat adesea cu prostituţia. „Nimic mai neadevărat”, adaugă Andreea, care a răspuns câtorva întrebări legate de salonul deschis de curând în oraşul nostru.

Aş vrea să îmi spui dacă tu consideri că Alba Iulia este un oraş pregătit, ca mentalitate, pentru ca o astfel de afacere să reziste.

Atunci când am pornit afacerea, am avut nevoie de mult curaj şi nu glumesc deloc atunci când afirm asta. Educaţia sexual-erotică de calitate reprezintă un gol serios în societatea noastră şi multă lume percepe şi se comportă ciudat când vine vorba de masaj erotic. Legat de Alba Iulia, temerile noastre s-au risipit repede pentru că nu ducem lipsă de clienţi şi nu am auzit, din discuţiile pe care le-am avut cu foarte multă lume, nimic rău despre ceea ce facem.

Când aţi deschis salonul din Alba Iulia şi cu câte fete aţi început?

Salonul s-a deschis în urma unei idei mai vechi şi, după multă muncă, totul a prins contur. Am început la sfârşitul anului trecut, iar în prezent în salon lucrează trei fete şi încă mai căutăm personal. Acest lucru se datorează faptului că numărul clienţilor este în creştere, semn că serviciile noastre sunt apreciate.

Ce fel de oameni „vizitează” salonul vostru?

Oooo… ar fi multe de spus, însă unul dintre aspectele cele mai serioase ale activităţii noastre este confidenţialitatea!

Ce ne poţi spune despre maseuze?

Sunt drăguţe, sociabile şi educate. Şi nu e doar o părere personală, ci şi părerea clienţilor noştri.

Ce înseamnă, din punct de vedere „tehnic”, masajul erotic?

Atingerea corpului a fost ridicată la nivel de artă de către înţelepţii Orientul Antic. Trebuie să se ştie că masajul erotic este o metodă terapeutică. Acest masaj amplifică şi menţine starea de bine, cu efecte benefice asupra sănătăţii fizice, mentale şi afective. Am început timid, doar cu masaj erotic nud, dar, pentru că pe toată durata şedinţei se comunică cu clientul şi se pot stabili preferinţe, acum oferim cu plăcere masaj erotic cu două maseuze şi masaj erotic pentru cupluri.

Multă lume e convinsă că în spatele unei astfel de afaceri se ascunde, să o spunem drept, prostituţia. Cum comentezi?

Masajul erotic aprinde imaginaţia multora… Într-adevăr, această activitate poate ieşi uşor din cadrul legal, atât cu contribuţia maseuzelor, cât şi a clienţilor. În ceea ce mă priveşte, pentru ca activitatea să nu se îndrepte într-o direcţie greşită, sunt la salon în fiecare zi, îmi aleg cu grijă personalul, nu întâmplător am doar două colege, particip la iniţierea fetelor, iar comunicarea cu clientul este foarte clară şi corectă.

Vi s-a propus de către vreun client, în timpul masajului, să faceţi mai mult decât atât?

Cred că ar fi o problemă dacă bărbaţii nu ar face propuneri. Consider că e normal să se facă propuneri, dar bărbaţii sunt şi foarte ascultători, mai ales dacă sunt în compania unei domnişoare nud care prin masajul erotic poate oferi senzaţii mai plăcute decât cele clasice, printr-un contact sexual.

Care sunt regulile care trebuie respectate într-un astfel de salon?

Ca în oricare altă activitate, şi la salonul de masaj erotic se respectă anumite reguli. „Contactul intim este exclus sub orice formă!” este una dintre acestea. Apoi sunt şi regulile de igienă, care trebuie respectate cu stricteţe atât de clienţi, cât şi de maseuze. Sunt foarte multe lucruri de spus, dar aş mai adăuga regula bunului-simţ, care cred că e cunoscută de toată lumea.

V-aţi pus vreodată problema siguranţei maseuzelor?

M-am gândit cu teamă la acest lucru, mai ales că şi pentru mine era ceva nou. Nu ştiam cum reacţionează clienţii când vin la singurul salon de masaj erotic din Alba Iulia. Vreau să vă spun că deocamdată nu am avut probleme, dar, în cazul în care vor exista evenimente neplăcute, primul număr apelat va fi 112. În plus, mai avem contract cu o firmă privată de protecţie şi pază de al cărei profesionalism nu mă îndoiesc nicio clipă.

Veţi dezvolta afacerea? Eventual, o a doua locaţie într-o altă zonă din oraş?

Această locaţie nu e întâmplătoare. Chiar dacă am fost nevoită să renovez o casă veche, care a implicat unele costuri, ne aflăm într-o poziţie ultracentrală pentru a nu trezi niciun fel de suspiciuni. Avem şi vecini cu familie şi copii, cărora vreau să le mulţumesc pentru că au înţeles că activitatea de la salon nu creează probleme. Cu siguranţă că, dacă lucrurile vor merge bine, vom mai deschide un al doilea salon într-o altă zona din Alba Iulia.

 раскруткакак взломать страницу в одноклассниках с телефона

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 14388 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

16 Comments

 1. intr-o tara civilizata o afacere ca asta e ceva normal. numai la noi pare o ciudatenie. halal mentalitate. Ne miram ca nu ne iese nimic….nici cursul euro , macar

 2. e placut sa vad parerea buna a unei femei despre masajul erotic… iar noi barbatii trebuie doar sa facem diferenta dintre prostitutie si masaj erotic

 3. as dori sa vad calitatea masajului si a personalului!am fost in multe saloane de masaj erotic si apreciez aceasta intitiativa in ascest oras care pare sa se dezvolte!

 4. scrie o recenzie ! 😀 .tot un fel de curvasarie e , dar mai rafinata , nu e friky-friky direct ci mai pe ocolite , ce mare smecherie sa te frece una cu pubisul si sanii pe spinare pana ti se intareste penisul de ti se rupe in primul gard ?

  • eh… cand e in cadru organizat se numeste altfel.
   Io-s curios daca domnucile isi iau de lucru si… acasa? Si ce parere au partenerii lor de viata?
   Asa ca fapt divers ofcors!

 5. Mai iesiti si voi din „casa” si beliti macar ochii sa vedeti ce se mai intampla prin lume…nu doar criticati, cand zic „casa” ma refer la … noastra Rom@nie…

 6. E un fel de laba trista, te maseaza juma de ora pe picioare apoi pe spate, dupa care te intoarce sa se frece cu sanii sau cu pusilik de tine asa lejer, apoi laba trista de rigoare.. Sincer, nu merita banii 150 ron. daca era 100 mergeam mai des…

 7. Buna.sunt Maria din alba. as dori sa ii fac o surpriza sotului meu d ziua lui. un masaj erotic la domiciliu. caut o maseoza serioasa care sa nu intre in contact sexual cu el sa se rezume doar la masaj si atat. daca se poate sa imi lasati in raspuns pe mess v-as fi recunoscatoare. Va multumesc!

 8. Salonul nostru de masaj erotic iti ofera sansa si satisfactia de a intra in atmosfera erotica, intr-un mod minunat alaturi de fete frumoase si de a plonja intr-o lume a senzualitatii, placerii si armoniei. In atmosfera de poveste te asteapta o umbra mladioasa, vei observa conturul unui trup nud, body massage. Prin masajul erotic vei descoperi ca te vei relaxa si ti se vor trezi toate simturile.

 9. Eu sunt de parere ca singurul oras din Romania care a depasit lupata cu mentatile invechite este Bucuresti. In Bucuresti sunt prezente peste 100 de saloane de masaj erotic, chiar daca doar maxim 10 dintre ele desfasoara o activitate strict legata de arta masajlui erotic. Voi ce parere aveti?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*