Primul-ministru Victor Ponta i-a felicitat pe primii sportivi români medaliaţi la Jocurile Olimpice 2012 de la Londra

Primul-ministru Victor Ponta îi felicită pe trăgătorul Alin George Moldoveanu şi pe judoka Alina Dumitru pentru primele medalii de aur şi argint obţinute de România la ediţia din 2012 a Jocurilor Olimpice de la Londra.

„Alin Moldoveanu şi Alina Dumitru au reuşit, prin succesul lor sportiv de la această ediţie a Jocurilor Olimpice, să îi aducă pe români mai aproape unii de ceilalţi. Orice medalie câştigată de sportivii români la Londra reprezintă un motiv de mândrie pentru toţi cetăţenii acestei ţări.

Sunt mândru că Alin Moldoveanu a reuşit să aducă prima intonare a imnului naţional la Londra, la o zi după ce am sărbătorit Ziua Imnului Naţional, dar mai ales pentru că România are un sportiv care a egalat recordul olimpic al probei de tir. De asemenea, prin prestaţia avută cu ocazia acestei ediţii a Jocurilor Olimpice, judoka Alina Dumitru a dovedit încă o dată că este unul din ambasadorii sportului românesc, una din sportivele care se nasc o dată la câţiva zeci de ani pentru a performa în acest sport.

Cu această ocazie, îi felicit pe amândoi, reamintindu-le că au în primul-ministru al României un prieten al sportului şi al performanţei, un român care îi aşteaptă, alături de o ţară întreagă, să se întoarcă victorioşi acasă”, a declarat primul-ministru Victor Ponta.

поисковая оптимизация сайтов раскруткаскачать программу для взлома вай фай

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21857 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*