Primarul Mircea Hava a apreciat manifestările dedicate Zilelor Orașului. Iată cui i-a mulțumit edilul

hava „La scurt timp după Zilele Orașului, când ecoul acestui eveniment este încă prezent la tot pasul, doresc să adresez mulțumiri în numele administrației locale tuturor albaiulienilor pentru felul în care au simțit și trăit sărbătoarea orașului. Ştim cu totii că trecem printr-o perioadă dificilă, dar asta nu ne-a oprit să renunţăm la lucruri ce ne bucură. Am arătat că indiferent de cât de tulburi sunt vremurile, noi albaiulienii ne iubim oraşul şi suntem  împreună atât la bine cât şi la greu.Am aratat că ştim să ne înseninăm împreună viaţa şi să ne bucurăm în fiecare an de momente cu adevărt speciale. Aş dori să mulţumesc albaiulienilor şi oaspeţilor noştri pentru că ne-au fost alături în număr atât de mare. Totodată vreau să aduc mulţumiri celor care au realizat şi au organizat zilele oraşului: artisti, tehnicieni, personalul instituțiilor partenere, tuturor colaboratorilor, dar mai ales celor care ne-au sprijinit cu tot ce am avut nevoie pentru ca acest eveniment să fie unul de succes. Ar fi fost mult mai dificil fără bunăvoinţa şi generozitatea celor care printr-un efort real au susţinut sărbătoarea orașului. Luna iunie va aduce un nou prilej de satisfacție pentru albaiulieni și turiști, așa încât prin muncă și determinare Cetatea să devină o certitudine pentru toți cei care cred în deplina transformare a acestui oraș” a declarat Mircea Hava

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 16222 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

3 Comments

  1. atata stie si asta, sa faca balciuri,cumetrii, sa vina prostimea sa manance mici si sa bea bere. nu e in stare sa puna la punct un cinematograf,un stadion,o sala polivalenta sportiva, un teatru…da-le la prosti sa mance si sa bea, bravo. a facut cetatea asta de pe care locuitorii orasului Alba Iulia nu au absolut niciun folos, doar vizitatorii, vin si isi spala ochii si atat. locuri de munca doar pe terase si in baruri.

  2. Noi albaiulienii iubim orasul declara domnul primar dar iubesc si primarul gandeste probabil domnia sa si asta este motivatia principala a acestor paranghelii care se tin lant. Nu-i vorba ca ceva sarbatori se cuvin facute dar la noi sunt peste masura si nu stiu daca chiar ne tine punga. Oricum iubitorii de pomeni petrec pe banii lor nu le face nimeni cadou.

  3. Sunt de accord ca a fost frumos si un prilej de bucurie dar domnul primar ori nu cunoaste prioritatile acestui oras ori se face ca nu le vede…avem nevoie de un hypermarket care sa ne ofere preturi rezonabile nu nesimtirea din Kaufland sau macar un alt loc de unde putem cumpara alimente la preturi mici….si multe alte lucruri de care sa beneficiem in fiecare zi ca cetateni…o bere si un mic putem sa mancam cu banii economisiti din ofertele promomtinale dintr-un Lidl de exemplu..:)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*