Primarul Gabriel Pleșa, precizări legate de locurile de joacă pentru copii. “A fost semnat contractual.”

După o lungă perioadă în care Primăria Alba Iulia nu a avut un contract în vederea efectuării de lucrări de reparații și întreținere a locurilor de joacă pentru copii, am finalizat achiziția pentru astfel de servicii.

Acesta a reprezentat un aspect de mare importanță pentru Primărie, deoarece locurile de joacă pentru copii reprezintă o prioritate, iar siguranța celor mici este un aspect primordial.

Echipamentele de joacă pentru copii montate pe domeniul public din Alba Iulia, situate în 26 de locații, sunt supuse uzurii prin utilizarea curentă, ca urmare a acțiunii factorilor de mediu și totodată pot fi deteriorate în urma utilizării necorespunzătoare sau a unor acte de vandalism. Pentru menținerea tuturor acestor echipamente în stare corespunzătoare de folosință, sunt necesare lucrări de reparații a deteriorărilor constatate şi lucrări de întreținere. Aceste intervenții urmăresc ca echipamentul de joacă şi mobilierul urban amplasat în perimetrul spațiilor de joacă și al celorlalte spații de agrement să fie în totalitate funcțional, la parametrii optimi și să prezinte un aspect curat şi îngrijit.

Astfel, a fost semnat contractul pentru efectuarea de lucrări de reparații şi întreținere pentru echipamentele care deservesc locurile de joacă  și alte spații de agrement, câștigătoare fiind compania Crisserv SRL cu sediul în Mediaș, a declarat, joi, pimarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

 

Despre Redacția ProAlba 30147 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*