Primarul Dorin Nistor și viceprimarul Adrian Bogdan au donat sânge, în cadrul unei campanii căreia i s-au alăturat mai mulți voluntari

La fel ca și anul trecut, Municipiul Sebeş susține programul naţional de donare de sânge printr-o acțiune care a avut loc astăzi, la Spitalul Municipal Sebeș.

Primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, alături de viceprimarul Adrian Bogdan și o serie de voluntari din administrația publică locală și din serviciile subordonate au fost, miercuri, 21 martie 2018, donatori de sânge.

“Mulțumim tuturor voluntarilor inimoși care au ales azi să doneze sânge, la Spitalul Municipal Sebeș. Având în vedere că din motive organizatorice numărul maxim de donatori a putut fi de 70 de persoane, iar cei care vor să dea o mână de ajutor este mult mai mare, vom relua campania după sărbătorile pascale. Donează sânge, salvează o viață!”, a precizat primarul Dorin Nistor.

Campania este realizată de Centrul de transfuzie sanguină Alba, fiind sprijinită de Spitalul Municipal Sebeș și Primăria Municipiului Sebeș.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17502 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*