Primăriile localităților Teiuș, Bucerdea Grânoasă și Ceru Băcăinți, vizate de candidații Mișcării Populare. Florin Tricu, Ioan Trif și Ovidiu Moga vor „alerga” în cursa electorală

candidati mp 01Vineri, 19 februarie 2016, la sediul Mișcării Populare din Alba Iulia, în cadrul unei conferințe de presă, MP Alba a anunțat încă trei candidați pentru alegerile ce vor avea loc în acest an. Este vorba de candidații pentru primăriile Ceru Băcăinți, Bucerdea Grânoasă și Teiuș.

Primul prezentat de către deputatul Clement Negruț a fost Ioan Trif, care va candida la Ceru Băcăinți. În trecut, acesta a fost primar al comunei din partea Partidului Democrat. „Sunt pensionar, am lucrat 37 de ani la fabrica de arme din Cugir, proiectant de dispozitive și am lucrat și în administrație vreo patru ani. Am venit în acest partid știind că trebuie să iert și să îmi iubesc aproapele și să primesc picioare în dos, pentru că asta primesc politicienii cinstiți”, a spus Trif.

Al doilea candidat anunțat a fost Ovidiu Moga, inginer la stația CFR din Teiuș. Acesta va candida pentru funcția de primar la Bucerdea Grânoasă. „Motivul pentru care vreau să candidez este starea de superficialitate care s-a instalat la nivelul comunei”, a declarat Ovidiu Moga.

Cel de-al treilea anunțat a fost candidatul pentru orașul Teiuș. Este vorba despre Florin Tricu, fost viceprimar în perioada 2008-2012. „Trebuie să fim între oameni și pentru oameni. Să lăsăm afacerile și să facem afaceri pentru binele oamenilor”, a sus candidatul Tricu.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22074 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*