Primăria municipiului Aiud organizeazăconcurs în vederea ocupării, pe durată nedeterminată, a unui post de bibliotecar

cartiPrimăria municipiului Aiud, judeţul Alba, organizează la sediul instituției din str. Cuza Vodă, nr. 1, concurs în vederea ocupării, pe durată nedeterminată, a unui post vacant, funcție contractuală de execuție de bibliotecar (S), grad profesional debutant din cadrul Bibliotecii Municipale “Liviu Rebreanu” Aiud din subordinea Consiliului Local al municipiului Aiud.

Condiții specifice:

           – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental științe umaniste și arte: ramura de știință – filologie; ramura de știință – filosofie; ramura de știință –  istorie; ramura de știință – studii culturale.

Condiții de desfășurare ale concursului:

– Proba scrisă: 08.06.2017, ora 10:00 la sediul Primăriei municipiului Aiud;

– Interviul se susţine într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

                Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în perioada 09.05.2017 – 23.05.2017, ora 16:00 la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul Primăriei municipiului Aiud.

Condiţiile de participare şi condiţiile de desfăşurare ale concursului, bibliografia şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează la sediul Primăriei municipiului Aiud şi pe site-ul www.aiud.ro.

Relații suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul Primăriei municipiului Aiud, camera 22 și la nr. telefon 0258 861 310 interior 1013.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19085 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*