Primăria municipiului Aiud organizează concurs pentru ocuparea funcției de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent

primaria aiudPrimăria municipiului Aiud organizează, la sediul instituției, din strada Cuza Vodă, nr. 1, concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Biroului Comunicare și Relații Publice, Compartiment Centrul de informații pentru cetățeni din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Aiud.

– Proba scrisă: 22.06.2016, ora 10:00 – sediul Primăriei municipiului Aiud;

– Interviul se susține, de regulă, într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise;

– Dosarele de înscriere la concurs se depun la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul Primăriei municipiului Aiud, în perioada 19.05.2016 – 07.06.2016.

Condiţiile de participare şi condiţiile de desfăşurare ale concursului, bibliografia şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează la sediul Primăriei Municipiului Aiud şi pe site-ul www.aiud.ro. Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul  Primăriei Municipiului Aiud, camera 22 și la nr. telefon  0258 861 310 interior 13.

 

 

 

 

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19524 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*