Primăria din Sebeş anunţă că a fost demarată o nouă acţiune de capturare a câinilor comunitari. Mai multe persoane au reclamat prezența unor exemplare agresive

cainePrimăria Municipiului Sebeş anunţă că prin intermediul Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului Sebeş a fost demarată o nouă acţiune de capturare a câinilor comunitari, având în vedere numeroasele sesizări primite din partea cetăţenilor, care au reclamat prezenţa unor exemplare agresive în mai multe zone ale oraşului.

Toţi proprietarii de animale sunt rugaţi să le supravegheze şi să se asigure că acestea nu sunt lăsate libere pe domeniul public.

De asemenea, informăm cetăţenii că animalele capturate vor fi transportate la un adăpost autorizat, situat în Lancrăm, pe strada Uliţa Veche, lângă staţia de epurare. Adăpostul poate fi vizitat în zilele de miercuri şi joi, între orele 13.00 – 15.00, existând posibilitatea adopţiei animalelor capturate. Revendicările pot fi făcute zilnic, între orele 8.00 – 16.00, în urma unei programări efectuate telefonic la numărul 0748-788863.

 

Despre Redacția ProAlba 30149 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*