Primăria din Alba Iulia își face rezerve de „carne”

injuraturiDa! Ai citit corect! Cu toate că se apropie postul sfintelor paște, Primăria din Alba Iulia își lărgește „stocurile de carne”. Nu știu exact dacă instituția în sine sau doar anumiți angajați beneficiază de aceste cadorui carnale, dar cert este că acestea bat deja în geamurile clădirii (atât din interior, cât și din exterior). Sunteți încă în ceață? Hai să vă explic. Treceam astăzi prin fața primăriei din oraș. Eram în drum spre o conferință de presă. Vreme faină. Soare. Caterincă și voie bună peste tot. Brusc, de ureche mi se lovește o ditai halca de oareșce. Un domn, stilat de felul lui după îmbrăcăminte, vorbea la telefon. S-a lăsat cu dalea hardcore de sănătate. „Să-i f*t în gură! … Cum pe cine? Pe ăștia de la primărie. Îmi bag p*** în ei…” a urlat domnu` în cauză. Wow! A mai adăugat el motivele indignării și una alta pe acolo, dar de unde? De unde să mai fi atent la restul convorbirii când atâta carne zbura prin jur. Am scuturat din cap în genul „What the fuck!?”. Mi-am revenit. Mai merg câțiva zeci de metri prin piața din centru când ce să vezi. „Nenorociții dracului. Pă io cât trăbă să stau după aia? Iară să mă duc să mă cert?”. Erau cuvintele unei doamne care probabil venise la piață să cumpere una alta după ce s-a săturat de balamucu` de la mirifica instituție. Da, îi explica unui bărbat că vine de la primărie unde fusese după niște acte sau whatever. Ajuns la conferință, mi-am tras cafeaua în față și am început să mă întreb. Oare așa e tot timpul acolo? Toată lumea iese nervoasă din primărie? Au vreo vină angajații că le f*t ziua unor oameni? Sau angajații fac doar cum zice legea sau „domnu”?  Pentru a vă lumina și a mă lumina pe mine însumi, am să fac în viitorul apropiat un sondaj în Alba Iulia. Să vedem, exact, care e părerea oamenilor despre relația cu publicul din cadrul Primăriei.

Stay tuned și alege să „mănânci” sănătos!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22045 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

2 Comments

  1. Nu, Adrian, nu toata lumea iese nervoasa din Primarie. Din primarie se poate iesi si muscandu-ti buzele, tremurand, plangand, jurandu-ti ca nu mai calci acolo niciodata, blestemand incompetenta, prostia si nepotismul si rar, foarte rar, maxim de 2 ori pe an iesi zambind, asta in cazul in care ai dat de cineva care isi face treaba pentru care este platit fara sa te trateze de sus, cu indiferenta sau cu invidie chiar.

    • Chiar plangand nu am vazut pe nimeni. Dar dupa cum am zis, o sa fac acel sondaj. O sa fie necenzurat, indiferent ca se vorbeste de bine sau de rau.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*