Primăria Alba Iulia va dona, printr-o hotărâre de consiliu, 50.000 de lei victimelor și familiilor victimelor din clubul bucureștean Colectiv

donare bani colectiv 02Luni, 9 noiembrie 2015, la sediul Primăriei a avut loc o ședință de Consiliu Local în cadrul căreia edilul din Alba Iulia, Mircea Hava, le-a cerut consilierilor locali, prin vot consultativ, să fie de acord cu alocarea sumei de 50.000 de lei, din fondul de rezervă al CL, pentru victimele și familiile vicimelor din clubul Colectiv din București.

„Având în vedere ceea ce s-a întâmplat, fondul de rezervă care este de 50.000 de lei, putem să îl donăm, printr-o hotărâre de consiliu local, pentru victimele, familiile victimelor de la Colectiv. Am vrut să mă consult cu dumneavoastră pentru asta. Nu este nicio problemă legală. M-am consultat directoarea și cu juriștii. Nu știu dacă sunt mulți sau puțini aceștia bani in ce cred eu sunt puțini pentru ceea ce s-a întâmplat acolo (…) Anul a trecut, fondul de rezervă nu s-a utilizat și atunci am zis că acești bani se pot transfera.”, a spus primarul Mircea Hava.

Propunerea lui Hava a fost însușită de toți consilieri care au dat undă verde acestei propuneri. În cadrul ședinței s-a ținut și un scurt moment de reculegere în memoria celor care au murit în tragedia din capitală.

donare bani colectiv 01

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29599 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

  1. E uşor să fii mărinimos cînd nu sunt banii tăi.E bine din punctul de vedere al celor care au tot ce le trebuie.Eu le-aş interzice să doneze banii mei şi o să-ţi spun de ce..Locuiesc pe strada Mogoș nr 1 în Miceşti,casă cu toate aprobările taxe,impozite la zi,nu răuşim să aducem curentul electric ,să putem locui liniştit aici.Am sufletul ars cînd un vecin care îmi m-a lăsat să mă leg la el m-a somat să -i dau o sumă mare de bami numai că așa a visat el într-o noapte.Noroc că mai avem vecini. Dar nu acesta e mizul problemei. Frustrarea e cum să dai atiţia bani primăriei şi să nu prmeşti nimic în schimb? De ce iei bani de la niște oameni pe care nu poți să-i ajuți să trăiască în liniște. Si ca un paradox ,și asta nu-mi place ce fac acum,cel care nu mi-a mai dat curent este un descurcăreț ,nu plătetește taxe,impozite. Eu nu cred că veți înțege mare lucru din ce vă spun eu,numai dacă veți folosi empatia la modul propriu și veți sta fără curent electrc o lună.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*