Primăria Aiud organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unui post vacant

Primăria Municipiului Aiud, județul Alba organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant, cu normă întreagă, funcţie contractuală de execuţie de referent, treapta profesională IA din cadrul Biroului Administrația Pieței din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud.

Condiţii specifice pentru ocuparea postului:

            – studii  liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat;

– vechime în muncă: minim 6 ani.

                Candidații trebuie să îndeplinească condițiile de ocupare a unui post contractual vacant, prevăzute la art. 3 din HG nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare.

            Condiții de desfășurare ale concursului:

Proba scrisă: 31.03.2020, ora 10:00 la sediul  Primăriei Municipiului Aiud, sala Ion I. C. Brătianu;

Interviul: 03.04.2020, ora 10:00 la sediul Primăriei Municipiului Aiud, sala Ion I.C.Brătianu.

                Dosarele de înscriere la concurs se depun până în data de 19.03.2020, ora 16:00 la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul Primăriei Municipiului Aiud.

Condiţiile de participare şi condiţiile de desfăşurare a concursului, bibliografia şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează la sediul Primăriei Municipiului Aiud şi pe site-ul www.aiud.ro.

Relații suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Aiud, situată în Aiud, str. Cuza Vodă, nr. 1, telefon 0258 861310 interior 1013 /fax 0258 861280, e-mail: resurse@aiud.ro, precum și de pe site-ul instituției: www.aiud.ro. Persoana de contact: Dancea Stînea Anamaria Irina, consilier în cadrul Biroului Resurse Umane, Control Intern.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21826 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*