Primăria Aiud, judeţul Alba organizează concurs pentru ocuparea funcției de asistent medical debutant, în cadrul Serviciului Public de Asistență Socială

primarie aiudPrimăria Municipiului Aiud, judeţul Alba, organizează la sediul instituției din strada Cuza Vodă, nr. 1, concurs în vederea ocupării, pe durată nedeterminată, a postului vacant, funcţie contractuală de execuţie de asistent medical debutant din cadrul Serviciului Public de Asistență Socială, Compartiment Asistență Medicală din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud.

 Condiții specifice:

  – diplomă de absolvire școală sanitară postliceală sau echivalentă (PL).

 Condiții de desfășurare ale concursului:

– Proba scrisă: 14.03.2016, ora 10:00 la sediul Primăriei Municipiului Aiud.

– Interviul se susţine într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

     Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până în data de 01.03.2016, ora 16:00 la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul Primăriei Municipiului Aiud.

Condiţiile de participare şi condiţiile de desfăşurare ale concursului, bibliografia şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează la sediul Primăriei Municipiului Aiud şi pe site-ul www.aiud.ro.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul  Primăriei Municipiului Aiud, camera 22 și la nr. telefon  0258 861 310 interior 13.

 

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19082 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*