Prima ediţie a noului sezon „Românii au talent”, lider de audienţă. Vezi cele mai tari momente din show

Mircea Trifu

romanii au talent 1Prima editie Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 23:39, peste 3.6 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21:42, peste 4.5 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment la nivel national, potrivit ProTV.

Cele mai tari momente din show-ul „Romanii au talent” sunt aici – VIDEO

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 20.2 puncte de rating si 46% share, de aproape 5 ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.3 puncte de rating si 9.7% share.

Incepand cu editia de aseara, mesajele postate pe retelele de socializare Facebook si Twitter au aparut pe ecran. In fiecare vineri, utilizatorii sunt invitati sa comenteze fiecare moment pe care il vad in emisiune, iar o parte dintre acestea vor aparea la televizor. Aseara, pagina de Facebook Romanii au talent a crescut cu peste 26.000 de like-uri, iar fanii emisiunii au postat peste 57.000 de mesaje pe Facebook si mii de tweet-uri, comentand momentele din show.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22561 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*