Prim adjunct nou la Jandarmeria Alba

Prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, începând cu data de 1 noiembrie 2017, locotenent colonel Bitere Ion Ionuț este împuternicit, pe o perioadă de șase luni, să îndeplinească atribuțiile funcției de prim adjunct al inspectorului șef  la Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba.

Locotenent colonel Bitere Ion Ionuț este născut în municipiul Piatra Neamț, județul Neamț, are 41 de ani, este căsătorit și are doi copii minori. Din decembrie 2006 până în ianuarie 2017 acesta a deținut funcția de comandant detașament în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș iar din ianuarie 2017 până în prezent acesta a fost numit în funcția de Imputernicit Șef Serviciu Management Operațional la aceeași Grupare Mobilă. El a absolvit în anul 1999 cursurile Academiei de poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti în specializarea ,,Studii Juridice”, și a urmat studii de masterat în cadrul Universității ,,Dimitrie Cantemir” – Târgu-Mureș, în specializarea ,,Aprofundarea Studiilor Juridice”.

Totodată, a urmat cursuri naţionale de pregătire, dintre care amintim Cursul de Stat Major Internațional cu specialitatea Forța de Jandarmerie Europeană la Școala de Aplicație pentru Ofițeri – București, Cursul de dezvoltare a carierei cu specialitatea Management  la Institutul de Studii pentru Ordine Publică – București și Cursul de specializare în domeniile Instrucția Tragerii cu armamentul de Infanterie și Instrucția Tactică.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21761 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*