Președintele Klaus Iohannis nu va fi prezent în acest an la Alba Iulia la manifestările dedicate Zilei Naționale. Precizări din partea autorităților locale

iohannis alba iulia 1 decembrie 29„Preşedintele României va fi reprezentat la manifestările de la Alba Iulia de către domnul Sergiu Nistor, Consilier Prezidențial pentru Cultură, Culte și Centenar”, se arată într-un comunicat remis presei de Biroul de Presă al primăriei Alba Iulia.

Vă reamintim faptul că președintele Klaus Iohannis a fost prezent în Orașul Marii Uniri anul trecut, la manifestările dedicate Zilei Naționale a României. A fost așteptat de oficialitățile locale și de sute de oameni. Oameni îmbrăcați în straie populare l-au întâmpinat cu pâine, sare și pălincă. „Ca Preşedinte al României, îmi propun să redescoperim împreună ideea de unitate naţională. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă asumarea unor obiective naţionale, înseamnă acţiunea comună în atingerea lor şi înseamnă refacerea încrederii. Ziua de azi este cel mai bun prilej pentru a vedea care sunt marile noastre restanţe”, a declarat în 2014 Iohannis. Președintele ales a fost întâmpinat cu entuziasm de miile de oameni prezenți la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naționale.

 Detalii despre vizita lui Iohannis la Alba Iulia, în 2014 aici.

Citește și Programul manifestărilor de la Alba Iulia, dedicate Zilei Naționale. Sunteți așteptați, în Orașul Unirii la „Festival de România”

Citește și Alba Iulia: Peste 1000 de soldați și tehnică de luptă, la parada militară care va avea loc de Ziua Naţională a României. Programul antrenamentelor

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21847 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*