Presedintele FIN(Forta Identitatii Nationale) PSL Alba, candideaza la Primaria Sebes

Mircea Trifu
Multi ani am privit și eu de pe margine discuțiile politice, de foarte multe ori fara nici o concluzie, doar cearta si dezbinare.Din dorinta de a fi intr-o societate altfel, in care sa lucrez, sa prosper, fara a fi impiedicat de coruptie, agende proprii, imbogatiri peste noapte si nejustificate, furturi ai banilor publici, am decis sa candidez pentru functia de primar al Municipiului Sebes.Sunt conştient că va fi o luptă grea, este un risc pe care mi-l asum, dar vă asigur ca voi duce lupta până la capat.
„Nu se mai poate asa!”
A venit vremea schimbării. E vremea ca Sebesul să aibă la conducerea administrației locale oameni care cred în ei și care au viziune pe termen mediu și lung. E vremea unui partid de oameni noi și curați, care le poate aduce cetățenilor acestei comunități speranța și convingerea că destinul lor înseamnă că pot alege ce este bine pentru ei și familiile lor. Liderii aleși sunt cei care trebuie să-i unească și să-i motiveze pe cetățenii comunității într-un proiect de dezvoltare. Ne dorim să aducem laolaltă oameni capabili, devotați și determinați să lucreze în interesul comunității și al cetățenilor, oameni care știu să folosească instrumentele existente și poate să implementeze noi proiecte pentru a face ca aceste comunități să funcționeze eficient. Politica trebuie să unească și să motiveze, să ofere proiecte și soluții, să slujească intereselor și bunăstării cetățenilor comunității noastre.
Nimeni nu este veşnic într-o funcţie publică şi orice început are și un sfârşit. Oamenii s-au săturat de trădare, de manipulare și zâmbete false. Impreuna, o generatie tânără, cred ca suntem viitorul acestei tari.
Cel mai tanar candidat, cea mai buna solutie, fiti alaturi de mine.
“Evolutie fara coruptie! „
Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22579 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*