Preotul Doru Gheaja și colonelul Ioan Străjan, cetățeni de onoare ai municipiului Alba Iulia

Începând cu data de 30 noiembrie 2021, în Cartea de Onoare a municipiului Alba Iulia figurează două nume noi: Doru GHEAJA și Ioan STRĂJAN. Patrioți desăvârșiti, ambii au slujit și slujesc, cu pasiune și înflăcărare, comunitatea care, și cu această ocazie, le face o reverență!

Părintele Doru GHEAJA ne-a ascultat păcatele și ne-a povățuit întru credința străbună a neamului românesc, colonelul Ioan STRĂJAN ne-a învățat să ne cinstim veteranii și eroii, să ne îngrijim de ei și de monumentele amintirii lor pe acest pământ. Unul ne cântă și ne încântă, părinte al cântecelor patriotice din România, celălalt strânge în volume adevăruri pe care orice român ar trebui să le cunoască.

Mândria este de partea noastră, a albaiulienilor, iar odată cu titlul de „Cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia”, îi asigurăm și de recunoștința fiecăruia dintre noi.

Domnilor, pentru bogata și rodnica activitate, pentru contribuția remarcabilă adusă prestigiului Capitalei Marii Uniri, pentru exemplul dat cu modestia dumneavoastră caracteristică, primiți aprecierea noastră!, a transmis primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

Despre Redacția ProAlba 33598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*