Prefectul Feneșer vine în sprijinul cetăţenilor afectaţi de construcţia autostrăzii Sebeş-Sibiu

Gheorghe FeneserNumeroşi cetăţeni l-au sesizat pe prefectul judeţului Alba, domnul Gheorghe Feneşer cu privire la praful dens, care se ridică în urma lucrărilor ce se execută la  autostrada  Sebeş-Sibiu,  în zona localităţilor Lancrăm, Sebeş, Cut.

În cursul zilei de ieri, prefectul s-a deplasat la faţa locului, unde s-a constatat că în urma circulaţiei mijloacelor de transport care lucrează la autostradă se ridică nori enormi de praf, întrucât porţiunea de drum nu este asfaltată, fiind în faza de terasare, acoperită doar cu un  strat suport balastru, fără asfalt.

Precizăm că, tronsonul de drum este tranzitat de un număr foarte mare de autocamioane, creând un disconfort considerabil celor care locuiesc în apropiere, praful purtat de vînt ajungând pe o distanţă de  2, chiar 3 kilometri.

Prefectul judeţului Alba, domnul Gheorghe Feneşer a luat legătura de urgenţă cu conducerea firmei „ STRACO”, care execută lucrările la autostradă.

„Începând de astăzi s-a dispus ca pe această porţiune de drum să se treacă de trei ori pe zi cu 4 cisterne cu apă  pentru a uda suprafaţa carosabilă, urmând ca pe întreg tronsonul Sebeş – Cut să se aplice aceste măsuri, evitând astfel ridicarea prafului în aer şi poluarea cetăţenilor din această zonă” a declarat prefectul Gheorghe Feneşer.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22607 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*