Precizări pentru cei care doresc să se înscrie pe cele 58 de posturi de agent de poliție scoase la concurs de IPJ Alba, pentru încadrare din sursă externă

ipj albaCei care doresc să se înscrie pe cele 58 de posturi de agent de poliție scoase la concurs de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, pentru încadrare din sursă externă, trebuie să știe că:

  • Există doar limită minimă de vârstă – 18 ani;
  • Înălțimea minimă a candidaților este 1,65 m pentru femei și 1,70 m pentru bărbați;
  • Nu este nevoie de cazier judiciar;
  • Nu este nevoie de copii legalizate ale actelor de studiu și cele de identitate, candidatul fiind obligat sa le prezinte pe cele originale;
  • Proba fizică nu mai este luată în calcul la media finală, fiind doar criteriu de departajare la nota testului scris;
  • Fișa medicală a cărei valabilitate nu a depășit 12 luni va putea fi valorificată prin efectuarea unui set de analize mai restrâns.

Reamintim că perioada de înscriere pe posturile scoase la concurs de Poliția Română este 3 –7 octombrie a.c..

Detalii privind condițiile de înscriere, documentația necesară, probele de concurs, tematica și bibliografia pot fi consultate pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Judeţean Alba, la secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs : https://ab.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs. 

De asemenea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba aduce în atenţia celor interesați faptul că Secţia Regională de Transporturi Braşov a scos la concurs, pentru încadrare din sursă externă, 15 posturi de agent de poliţie, din care două la Serviciul Judeţean Poliţie Transporturi Alba, respectiv ajutor şef de post la Postul de Poliţie Transport Feroviar Teiuş şi ajutor şef de Post la Postul de Poliţie Transport Feroviar Coşlariu.

Înscrierile la acest concurs se fac tot în perioada 03 – 07 octombrie a.c., în intervalul orar 09.00 – 15.00 la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, strada Prundului nr. 10.

Informații suplimentare pot fi obţinute accesând site-ul I.P.J. Brașov: https://bv.politiaromana.ro secțiunea carieră/posturi scoase la concurs.

Dacă eşti o persoană onestă, ai o atitudine pozitivă, poţi relaționa ușor cu alte persoane, poţi să lucrezi eficient ca membru al unei echipe, dar să fii eficient şi în munca individuală, îți dorești să te perfecționezi în permanență, poţi să cântăreşti o situaţie şi să decizi asupra celui mai potrivit mod de acţiune, eşti pregătit să lucrezi în  schimburi și să faci față unor situații care pot implica un grad de pericol fizic, vino și alătură-te echipei Poliției Române!

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19551 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*