Precizări ale autorităților locale referitoare la situația conflictuală de la Spitalul Municipal Aiud

Mircea Trifu

primaria aiudCa urmare a scrisorii deschise, semnate de către un grup de cadre medicale, angajate ale Spitalului Municipal Aiud, în legătură cu activitatea unui medic cardiolog care își desfășoară activitatea în aceeași instituție, Primăria municipiului Aiud face următoarele precizări:

  1. Conducerea Primăriei municipiului Aiud a luat la cunoștință despre starea de fapt care rezultă din sesizarea colectivului de cadre medicale semnatar, în cadrul programului de audiențe (în două cazuri).
  1. Ca urmare a luării la cunoștință despre starea de fapt sesizată, instituția noastră a informat, atât verbal cât și în scris, conducerea Spitalului Municipal Aiud, ultima comunicare fiind în luna decembrie 2016.
  1. Angajatorul cadrelor medicale care activează în cadrul spitalului este Spitalul Municipal Aiud, acesta având personalitate juridică proprie.

Față de cele mai sus expuse, Primăria municipiului Aiud apreciază faptul că Spitalul Municipal Aiud, prin organismele de conducere și cele profesionale, deține pârghiile necesare și legale pentru rezolvarea problemelor semnalate în relațiile de muncă.

 

 

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22528 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*