PP-DD arde gunoaiele din judetul Alba. Cornel Comsa si Paolo Pacetti va spun cum

Mircea Trifu

Partidul Poporului Dan Diaconescu a invitat la Alba Iulia reprezentantul celor mai puternice grupuri italiene specializate in energie alternativa – Gruppo a2a-AMSA, AMA-Gruppo Cerroni, UNENDO.

Conform directivelor europene 76 si 98/2008, gropile de gunoi din toate orasele, indiferent de dimensiune, trebuiesc ecologizate si gunoiul menajer trebuie reciclat, in modalitati in care sa se poata produce energie verde.

Invitatul PP-DD – inginerul Paolo Pacetti – va explica pe larg intr-o conferinta de presa care sunt etapele pe care gunoiul menajer le parcurge pana la a deveni, prin co-generare, energie termica si electrica, puse in serviciul comunitatii.

Presedintele PP-DD Alba Cornel Comsa, candidatul la Primaria Alba iulia Dorin Serdean si Ion Marincas – candidatul PP-DD la Presedintia Consiliului Judetean il vor insoti pe domnul Paolo Pacetti in aceasta conferinta de presa, care va avea loc maine 31 mai, la ora 10.00 la Hotel Cetate, in salonul mic al restaurantului.

Miercuri seara, Paolo Pacetti si Cornel Comsa vor fi invitatii lui Iosif Gligor la emisiunea „Ora Adevarului” de Ardeleanul FM, incepand cu orele 20.00

поисковые системы раскруткавзлом почты rambler программа

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22552 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*