Poziție onorantă pentru liberalii din Alba. Alin Ignat, prim-vicepreședinte al TNL România

Lupta pentru președinția TNL România a fost una extrem de strânsă. A fost nevoie de două tururi pentru alegerea președintelui. În primul tur, rezultatul votului a fost următorul: Mara Mareș 513, Radu Surugiu 349, Glad Varga 212, în turul doi calificându-se deputatul de Brașov, Mara Mareș și Radu Surugiu. În final, după al doilea tur, Mara Mareș a fost desemnată câștigătoare cu 545 de voturi la 496 ale lui Surugiu, în ciuda faptului că Glad Varga și-a declarat susținerea pentru Radu Surugiu, urmând să ocupe postul de secretar general, in eventualitatea victoriei lui Surugiu. La Congres au participat peste 1100 de delegați din întreaga țară.

Delegația TNL Alba a fost formată din 41 de persoane și a fost condusă de noul președinte TNL Alba, Adrian Iancu. Liberalii din județul nostru au susținut candidatura Marei Mareș și au obținut un post la cel mai înalt nivel, unul din cei patru prim-vicepreședinți fiind ales consilierul local Alin Ignat.

 “Tineretul Național Liberal de astăzi este Partidul Național Liberal de mâine. E o frază cât un ideal, sunt cuvinte ce descriu dorința fiecăruia dintre noi și da!, stă, în primul rând, în puterea noastră, dar ea va deveni realitate doar dacă îi vom da consistență împreună!”, a precizat, pentru www.proalba.ro, Alin Ignat care ocupă funcția de consilier local în Consiliul Local Alba Iulia dar și pe cea de purtător de cuvânt al organizației municipale a PNL.

Fostul președinte TNL Alba Iulia, Bogdan Păunescu, a fost ales vicepreședinte, tinerii liberali din Alba reușind să obțină, astfel, posturi similare cu cele ale primarului Mircea Hava, prim-vicepreședinte și Florin Roman, vicepreședinte în Biroul Politic Național al PNL. La eveniment au fost prezenți președintele PNL, Ludovic Orban, deputatul de Alba, Florin Roman și președintele PNL București, Cristian Bușoi.  Noua conducere a TNL va avea un mandat de doi ani.

 “Tineretul Național Liberal de astăzi este Partidul Național Liberal de mâine. E o frază cât un ideal, sunt cuvinte ce descriu dorința fiecăruia dintre noi și da!, stă, în primul rând, în puterea noastră, dar ea va deveni realitate doar dacă îi vom da consistență împreună! Aceasta e misiunea noastră și responsabilitatea noastră, iar pentru realizarea ei, avem întâi de toate datoria formării noastre personale. Noi, tinerii liberali, trebuie să știm, iar celor pe care îi chemăm alături de noi trebuie să le spunem, că înainte de a face politică, e esențial să ne formăm caractere puternice, bazate pe valori și principii sănătoase, conturându-ne în oameni onești, cinstiți și de bună credință. Înainte de a face politică, trebuie să facem pași, să punem o cărămidă, în construirea unei cariere profesionale, în dobândirea expertizei într-un anumit domeniu, politica din România are atâta nevoie de expertiză pentru a înlocui amatorismul, ale cărui rezultate dezastruoase se văd mai ales azi, în guvernarea PSD. Înainte de a face politică trebuie să parcurgem aceste etape, acest curs firesc al lucrurilor și niciodată să nu căutăm să ne desăvârșim personal, prin intermediul partidului, ci să desăvârșim partidul, prin bagajul intelectual, sufletesc, moral cu care venim, contribuind apoi, la binele celor mulți, la binele tuturor.”, a mai declarat, tot pentru www.proalba.ro, Alin Ignat

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17087 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*