Poziția OFICIALĂ a CEC Bank, în legătură cu sumele mari de bani care au dispărut din conturile mai multor oameni din Zlatna

BANICEC Bank a transmis, la solicitarea site-ului www.proalba.ro, un punct de vedere legat de situația creată la Zlatna, acolo unde mai mulți deponenți acuză faptul că, din conturi, le-au dispărut sume importante de bani. La ora actuală, cazul este anchetat de CEC Bank, Poliție și alte instituții abilitate. Potrivit unr surse, una dintre angajatele de la CEC Bank din Zlatna este în concediu medical iar cea de-a doua a fost detașată la o altă unitate, conform regulamentului intern, însă ar avea atribuții restrânse. Detalii despre acest caz mai puteți citi AICI, AICI și AICI. Punctul de vedere al CEC Bank, îl găsiți în cele ce urmează:

Stimate domnule Gabriel Cobusneanu, 

CEC Bank cunoaste situatia creata la agentia Zlatna, judetul Alba si este in curs o ancheta interna. Banca ofera tot sprijinul autoritatilor in acest caz iar in situatia in care acestea vor dovedi implicarea salariatilor sucursalei in astfel de acte, Banca va lua masurile care se impun, inclusiv de despagubire a clientilor afectati. 

De asemenea, precizam faptul ca activitatea curenta a agentiei se deruleaza in mod normal. Fiind o ancheta in derulare, nu putem oferi, in acest moment, mai multe detalii. 

Va multumim.” 

Oltea Belciuganu

Director Marketing si Comunicare CEC Bank

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21819 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*