„Povesti cu condimente”, un magazin marca Supremia Grup pentru toti cei pasionati de bucatarie

povesti cu condimenteSupremia Grup a deschis magazinul „Povesti cu condimente”. Cu un design rustic dar in acelasi timp modern si elegant, buticul va fi un punct de atractie al complexului comercial Polus Center Cluj.  Inca de la primele ore dupa deschidere, magazinul a atras multi clienti care au fost placut surprinsi de calitatea condimentelor si de pretul lor corect. Printre produsele pe care clientii le pot gasi aici se numara condimente naturale sub forma de seminte sau macinate, legumele si fructele deshidratate, amestecuri de condimente pentru mancaruri sau pentru fripturi, ingrediente pentru patiserie dar si accesorii utile in bucatarie. Condimentele vor fi vandute vrac, astfel incat clientul poate alege cantitatea cumparata si se poate asigura ca are tot timpul ingrediente proaspete. Primii vizitatori ai magazinului au primit si mostre gratuite din fiecare gama de produse vandute aici.

Supremia Grup„Povesti cu condimente” este primul brand al companiei prin care se adreseaza direct consumatorului final, lansandu-se astfel o noua directie de comunicare in strategia de marketing a Supremiei. Compania este pe piata de peste 12 ani. Ingredientele sunt importate din intreaga lume dar pana acum acestea erau comercializate doar companiilor. Anul trecut, Supremia a deschis un magazin de prezentare la poarta fabricii. A avut un succes neasteptat, desi fabrica nu este in centrul orasului, ci e localizata pe soseaua de centura a Albei. Clientii veneau totusi aici, cautand condimente de calitate, arome proaspete si, desigur, preturi corecte pentru ingrediente. Compania a decis asadar sa arate si altora cum e sa simti savoarea condimentelor adevarate. Mai mult, si-a propus sa educe consumatorii in cultura ingredientelor alimentare, sa-i invete ca sunt mai multe condimente decat cele de baza (piper, sare, boia, dafin si altele pe care bunicii si parintii le foloseau). In spatele acestui proiect este o munca ce a durat mai mult de o jumatate de an. A fost un proiect de echipa si practic fiecare angajat al companiei a contribuit intr-o oarecare masura. Si-a spus cuvantul in aria lui de exepritza, a venit cu o idee, a incurajat colegii. Iar rezultatul il puteti vedea in noul magazin de la Cluj Napoca!

magazin povesti cu condimenteSupremia Grup, infiintata in anul 2000 la Alba Iulia, este o companie din industria alimentara cu capital integral romanesc, condusa de Levente Hugo Bara. De la o mica afacere pornita din pasiune pentru condimente, a ajuns sa fie cea mai mare companie din domeniul ingredientelor alimentare, semn ca ambitia, etica in afaceri si disciplina sunt cele care fac diferenta intre lideri si restul jucatorilor de pe piata. In prezent, compania are peste 2000 de clienti din tara si din strainatate. In portofoliul de produse se numara condimente naturale procesate in diverse forme, materii auxiliare, membrane artificiale si aschii de lemn selectate.  Supremia Grup este de astazi mai aproape de consumatorul final si va asteapta sa-i treceti pragul si sa fiti cat mai mai creativi in retetele culinare!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22011 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*