Potor: Nepasarea primarului din Alba Iulia si lucrarile in ritm de melc

Ne-am convins din plin în ultima perioadă de nepăsarea edilului din Alba Iulia față de locuitorii municipiului. Că a fost vorba de dezăpezire, de lucrările de canalizare sau de modul în care firmele au înțeles să lucreze pe străzile din oraș, de fiecare dată administrația locală a dat dovadă de un dezinteres alarmant.

Ultimul exemplu din acest șir lung de neimplicări ale primăriei în derularea unor lucrări este cel al pasarelei peste calea ferată, la intrarea în Alba Iulia dinspre Sebeș. La sfârșitul anului trecut primarul anunța, cu surle și trâmbițe, faptul că pasarela a fost deschisă, iar lucrările vor fi terminate la începutul acestui an. Vorbe în vânt. Ne apropiem de jumătatea anului și pasarela este încă în lucru, fără parapeți de protecție, taluzuri și alte lucrări conexe, care trebuiau finalizate de luni bune. În momentul de față pasarela este în regim de șantier, cu o limitare de viteză de 30 km/h.

Primăriei nu îi pasă că firma care a efectuat lucrările nu își respectă termenele de execuție, iar ritmul de melc a devenit o constantă în Alba Iulia. La fiecare lucrare de infrastructură se întâmplă la fel. Administrația vine cu povești și îi amăgește pe oameni că lucrările nu vor dura mult și vor fi de calitate. După aceea locuitorii se confruntă zilnic cu lucrări întârziate, făcute de mântuială, cu sute de șanțuri care le rup mașinile. Dar mai ales, albaiulienii se lovesc în fiecare zi de nesimțirea și nepăsarea celor care încă îi mai conduc și care ignoră problemele reale ale oamenilor. Încă un lucru. Aceste lucrări în ritm de melc costă aproape 180 de miliarde de lei vechi. Din impozitele noastre ale tuturor.

CĂLIN POTOR,

Candidatul USL la Primăria Alba Iulia

продвижение сайтавзлом email онлайн бесплатная

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21761 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*