Polițiștii din Sebeș au aplicat amenzi de peste 4800 de lei în urma unei acțiuni rutiere

politiePoliţiştii din Sebeş au organizat, în data de 17 octombrie, pe raza municipiului, o acţiune de menţinere a siguranţei publice, prevenire şi combatere a infracţiunilor dar şi de prevenire a accidentelor rutiere. Poliţiştii au efectuat controale cu ocazia cărora au constat 42 de abateri contravenţionale ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 4.840 lei. Au fost reţinute două permise de conducere şi un certificat de înmatriculare. Totodată au fost confiscate bunuri în valoare de 1.360.

Exemple:

Cu ocazia unui control efectuat la o societate comercială din Sebeş care are ca obiect comercializarea produselor de panificaţie, s-a constatat că erau expuse, pentru comercializare, 179 produse de patiserie pentru care reprezentanţii societăţii nu a putut prezenta documente legale. Administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederilor Legii 12/1990 iar produse de patiserie, în valoare de 327 lei, au fost confiscate.

Poliţiştii Secţiei 7 de Poliţie Rurală Sebeş, l-au identificat în trafic, pe G.I.I., de 20 de ani, din comuna Câlnic, în timp ce transporta cu o autoutilitară,  2.165 kg varză, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor Legii 12/1990 iar în baza art. 4 din acelaşi act normativ, întreaga cantitate de varză a fost confiscată.

Tot în cadrul acţiunii, a fost depistat C.I.,  de 51 de ani, din judeţul Sibiu, care transporta cu o autoutilitară, cantitatea de 3.000 kg varză, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor Legii 12/1990 iar întreaga cantitate de varză a fost confiscată.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21524 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*