Polițiștii din Ocna Mureș au identificat un tânăr bănuit că a furat 1300 de lei din locuința unui cetățean din Fărău

Mircea Trifu

baniLa data de 20 septembrie 2017, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale au documentat activitatea infracţională a unui tânăr de 27 de ani, din Adămuş,  judeţul Mureş, care este bănuit de comiterea unui furt din locuinţă, faptă sesizată poliţiei la data 10 septembrie 2017.

Se pare că, la data de 10 septembrie, tânărul ar fi pătruns, prin efracţie, în locuinţa unui cetăţean din Fărău şi ar fi sustras suma de 1.300 de lei, dintr-una din camerele locuinţei.

Pentru obţinerea de probe şi recuperarea prejudiciului, poliţiştii au efectuat ieri, 20 septembrie, o percheziţie la domiciliul tânărului, ocazie cu care au fost identificate mai multe unelte ce ar fi fost folosite la comiterea de furturi precum şi o sumă de bani.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului, iar faţă de tânăr cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale.

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22561 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*