Polițiștii din Blaj au reținut doi tineri implicați într-un scandal petrecut în stradă

Polițiștii din Blaj au continuat cercetările într-un dosar privind fapte de tulburarea a ordinii și liniștii publice, care a fost constituit ca urmare a unui scandal ce a avut loc, pe stradă, în seara zilei de 10 februarie 2021.

Din cercetări a rezultat că, la faptele de tulburare a ordinii și liniștii publice, alături de 7 tineri, care au fost identificați inițial, ar fi participat alții doi, de 23 și 25 de ani.

Față de ultimii, la data de 23 februarie, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Informații de background:

La data de 11 februarie 2021, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 7 persoane din municipiul Blaj, 4 minori de 16 și 17 ani și 3 majori, de 21,37 și 42 de ani, care sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Din cercetări a rezultat faptul că, în seara zilei de 10 februarie 2021, între cei 7 ar fi avut loc un conflict spontan, legat de un joc de noroc. Inițial, conflictul a avut loc într-o locuință, iar ulterior, participanții și-ar fi aplicat, reciproc, lovituri, pe strada Plopilor din Blaj. 

Niciuna dintre persoanele care au luat parte la conflict nu a dorit să formuleze plângere pentru fapte de lovire sau alte violențe.

În cursul zilei de 12 februarie, persoanele reținute au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24677 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*